Download Tembang Macapat Asmaradana

Loading...
  • Tembang Macapat Kinanthi

    Tembang Macapat Kinanthi MP3

    subcribe : https://www.youtube.com/channel/UCg3jSZEenwY9O-qQY0qiU5A lagu jawa mp3 lagu jawa terbaru lagu jawa mp3 download lagu jawa koplo terbaru ...

    Tags: lagu jawa, lagu jawa jadul, didi kempot, lagu jawa koplo, dangdut jawa, lagu cirebonan, lagu jawa video klip, video klip jawa

  • Tembang Macapat Asmaradana (Laras Slendro Pathet Sanga)

    Tembang Macapat Asmaradana (Laras Slendro Pathet Sanga) MP3

    Isinipun : cakepan Asmaradana menika ngandharaken satunggaling gesang manungsa ingkang kedah manut sarengat, inggih rukun Islam ingkang wonten ...

    Tags: Slendro, Asmaradana

  • Tembang Macapat Kinanthi (slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto)

    Tembang Macapat Kinanthi (slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto) MP3

    Mangka kantining tumuwuh, Salami mung awas eling Eling lukitaning alam, Dadi wiryaning dumadi Supadi nir ing sangsaya, Yeku pangreksaning urip Marma ...

    Tags: kinanthi

  • Tembang Macapat Kinanthi

    Tembang Macapat Kinanthi MP3

  • Tembang Macapat Kinanthi (pelog) - Latifa (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto)

    Tembang Macapat Kinanthi (pelog) - Latifa (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto) MP3

    TEMBANG MACAPAT KINANTHI (Pelog) Nadyan asor wijilipun YEn kelakuwane becik Utawa Sugih carita Carita kang dadi misil Iku pantes raketana Darapon ...
  • Sekar MACAPAT - Asmarandana Slendro miring 9 (video pembelajaran Bahasa Jawa)

    Sekar MACAPAT - Asmarandana Slendro miring 9 (video pembelajaran Bahasa Jawa) MP3

    Video ini berisi tembang macapat Asmarandana laras Slendro sanga miring oleh Ki Agus Efendi M.Sn, dalang sekaligus dosen Sastra Jawa UNIVET Sukoharjo.

    Tags: Macapat, Asmarandana, Video pembelajaran bahasa jawa, bahasa jawa, tembang macapat, tutorial, tembang jawa, tembang asmarandana, slendro, slendro miring, Javanese Language (Human Language), Javanese Poetry (Poetic Verse Form)

  • Kumpulan tembang jawa dan karawitan part3

    Kumpulan tembang jawa dan karawitan part3 MP3

    tembang jawa macapat tembang jawa klasik tembang jawa kuno tembang jawa campursari tembang jawa dandang gulo tembang jawa macapat mp3 download ...

    Tags: tembang jawa lagu jawa keroncong, karawitan, gamelan

  • Tembang macapat

    Tembang macapat MP3

    Tembang macapat slendro patet sanga miring asmaradana, macapat patet pelog 6 sekar pangkur and tembang macapat patet pelog barang megatruh.

    Tags: webcam video pimawola, macapat, tembang, javanese, jawa, slendro, pelog

  • Sekar Macapat Kinanthi - Kinanthi

    Sekar Macapat Kinanthi - Kinanthi MP3

    Tembung kinanthi lingganipun kanthi tegesipun gandheng,. Kinanthi tegesipun kagandheng utawi dipun gandheng. Pasemonipun sak sampunipun kapetang ...

    Tags: Kinanthi

  • Asmarandana PL6

    Asmarandana PL6 MP3

    Asmarandana termasuk tembang macapat yang merupakan warisan budaya leluhur jawa, dengan sifat lagu yang sengsem dan grapyak, asmarandana terikat ...

    Tags: Macapat, Tembang, Budaya Jawa, Asmarandana

  • Asmaradana Laras Pelog Pathet Barang

    Asmaradana Laras Pelog Pathet Barang MP3

    It is about asmaradana macapat. Which means the joy of something in Java Culture.
  • Tembang Macapat Maskumambang - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto)

    Tembang Macapat Maskumambang - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto) MP3

    Ana uga etung-etungane nini (kaki) Lelima sinembah Dununge sawiji wiji Sembah lelima punika Ingkang dhingin rarna ibu kaping kalih Marang maratuwa ...

    Tags: Maskumambang

  • Asmaradana Laras Slendro Pathet Sanga

    Asmaradana Laras Slendro Pathet Sanga MP3

    It is about asmaradana macapat. Which means the joy of something in Java Culture.
  • Bapak pucung lagu daerah

    Bapak pucung lagu daerah MP3

    bapak pucung bapak pucung artinya bapak pucung dudu watu bapak pucung dudu watu dudu gunung bapak pucung dudu watu dudu gunung artinya bapak ...
  • Mantrawedha 10 Kidung Sunan Kalijaga (Macapat Dhandhang Gula Slendro)

    Mantrawedha 10 Kidung Sunan Kalijaga (Macapat Dhandhang Gula Slendro) MP3

    Mantrawedha lengkap wejang keselamatan dan tolak bala Kangjeng Sunan Kalijaga, dalam 10 pupuh kidung dhandhang gula macapat. Setiap pupuh disertai ...

    Tags: Sunan Kalijaga (Deceased Person), mantrawedha, kidung wengi, tolak bala, dhandhang gula, macapat, walisanga, islam jawa, tuban, deru sudibyo, Kidung, kanuragan, sakti, teguh timbul, rumeksa ing wengi, doa terbelit hutang, ghaib, slendro, Deru Sudibyo

  • Kumpulan tembang jawa dan karawitan

    Kumpulan tembang jawa dan karawitan MP3

    tembang jawa macapat tembang jawa klasik tembang jawa kuno tembang jawa campursari tembang jawa dandang gulo tembang jawa macapat mp3 download ...

    Tags: tembang jawa lagu jawa keroncong, karawitan, gamelan

  • Kumpulan Tembang jawa dan Karawitan Part 7

    Kumpulan Tembang jawa dan Karawitan Part 7 MP3

    tembang jawa macapat tembang jawa klasik tembang jawa kuno tembang jawa campursari tembang jawa dandang gulo tembang jawa macapat mp3 download ...

    Tags: tembang jawa lagu jawa keroncong, karawitan, gamelan

  • Kumpulan tembang jawa dan karawitan part 11

    Kumpulan tembang jawa dan karawitan part 11 MP3

    tembang jawa macapat tembang jawa klasik tembang jawa kuno tembang jawa campursari tembang jawa dandang gulo tembang jawa macapat mp3 download ...

    Tags: tembang jawa lagu jawa keroncong, karawitan, gamelan