Melamin Berati

Loading...
 • Portokalli, 3 Maj 2015 - Dhimo, Arbana Osmani, Kapo, Melamin Berati (Legalizimi i hashashit)

  Portokalli, 3 Maj 2015 - Dhimo, Arbana Osmani, Kapo, Melamin Berati (Legalizimi i hashashit) MP3

  Tags: top channel albania, portokalli, Dhimo, Arbana Osmani, Kapo, Melamin Berati, Legalizimi i hashashit

 • Portokalli, 2012 Kapo Hekri dhe Melamin Berati RROGAT

  Portokalli, 2012 Kapo Hekri dhe Melamin Berati RROGAT MP3

 • Portokalli, 2 Nentor 2015 - Kapo & Melamini (Burri qe ankohet per gruan)

  Portokalli, 2 Nentor 2015 - Kapo & Melamini (Burri qe ankohet per gruan) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania

 • Portokalli, 13 Mars 2016 - Kapo, Melamini dhe Cekja (Roja e lekeve)

  Portokalli, 13 Mars 2016 - Kapo, Melamini dhe Cekja (Roja e lekeve) MP3

  Kapo, Melamini dhe Cekja (Roja e lekeve) Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të ...

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 13 Mars 2016, Kapo, Melamini, Cekja, Roja e lekeve

 • Portokalli, 29 Nentor 2015 - Kapo Melamini (Drejtoresha e Tatimeve)

  Portokalli, 29 Nentor 2015 - Kapo Melamini (Drejtoresha e Tatimeve) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania

 • Portokalli, 26 Tetor 2015 - Kapo & Melamini (Sigurimet)

  Portokalli, 26 Tetor 2015 - Kapo & Melamini (Sigurimet) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania

 • Portokalli, 20 Dhjetor 2015 - Kapo, Melamini & Vajza (Silikoni)

  Portokalli, 20 Dhjetor 2015 - Kapo, Melamini & Vajza (Silikoni) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 20 Dhjetor 2015, Kapo

 • Portokalli, 6 Dhjetor 2015 - Kapo, Melamini & Hekri (Drejtorat)

  Portokalli, 6 Dhjetor 2015 - Kapo, Melamini & Hekri (Drejtorat) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 6 Dhjetor 2015

 • Portokalli, 13 Dhjetor 2015 - Kapo dhe Melamini (S-Show per martesen)

  Portokalli, 13 Dhjetor 2015 - Kapo dhe Melamini (S-Show per martesen) MP3

  Kapo dhe Melamini (S-Show per martesen) Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të ...

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, Kapo dhe Melamini (S-Show per martesen)

 • Portokalli, 15 Nentor 2015 - Kapo & Melamini (Hekri drejtor tatimesh)

  Portokalli, 15 Nentor 2015 - Kapo & Melamini (Hekri drejtor tatimesh) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania

 • Portokalli, 27 Mars 2016 - Burgu, Rita Lati (Gjoba)

  Portokalli, 27 Mars 2016 - Burgu, Rita Lati (Gjoba) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 27 Mars 2016, Burgu, Rita Lati, Gjoba

 • Portokalli, 22 Nentor 2015 - Burgu feat Anjeza Maja (Vajza)

  Portokalli, 22 Nentor 2015 - Burgu feat Anjeza Maja (Vajza) MP3

  Burgu feat Anjeza Maja (Vajza) Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": ...

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, Burgu feat Anjeza Maja (Vajza)

 • Portokalli, 17 Prill 2016 - Burgu dhe Pandeli Majko (Fresh voice)

  Portokalli, 17 Prill 2016 - Burgu dhe Pandeli Majko (Fresh voice) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 17 Prill 2016, Burgu dhe Pandeli Majko, Fresh voice, Kapo, Melamini

 • Portokalli, 4 Maj 2014 - Burgu (Kapo ka hequr dore)

  Portokalli, 4 Maj 2014 - Burgu (Kapo ka hequr dore) MP3

  Tags: top channel albania, portokalli, Burgu, Kapo ka hequr dore

 • Portokalli, 25 Maj 2014 - Burgu dhe tre femrat (Njohjet me gazete)

  Portokalli, 25 Maj 2014 - Burgu dhe tre femrat (Njohjet me gazete) MP3

  Tags: top channel albania, portokalli, Burgu dhe tre femrat, Njohjet me gazete

 • Portokalli, 3 Prill 2016 - Burgu dhe Zamira Kita (Psikologia)

  Portokalli, 3 Prill 2016 - Burgu dhe Zamira Kita (Psikologia) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 3 Prill 2016, Burgu, Zamira Kita, Psikologia

 • Portokalli, 6 Mars 2016 - Burgu feat Ylli Manjani

  Portokalli, 6 Mars 2016 - Burgu feat Ylli Manjani MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 6 Mars 2016, Burgu feat Ylli Manjani

 • Portokalli, 24 Prill 2016 - Melamini & Kapo feat Muharrem Hoxha (Drejtori i burgut)

  Portokalli, 24 Prill 2016 - Melamini & Kapo feat Muharrem Hoxha (Drejtori i burgut) MP3

  Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl.

  Tags: Portokalli, Comedy Show, Top Channel Albania, 24 Prill 2016, Muharrem Hoxha, Drejtori i burgut

 • Portokalli, 8 Mars 2015 - Editoriali (Tom Doshi dhe shoket e tij, Videot e Korrupsionit)

  Portokalli, 8 Mars 2015 - Editoriali (Tom Doshi dhe shoket e tij, Videot e Korrupsionit) MP3

  Tags: top channel albania, portokalli, Editoriali, Tom Doshi dhe shoket e tij, Videot e Korrupsionit

 • Portokalli, 11 Maj 2014 - Burgu dhe Xhemi (Hekri eshte fejuar)

  Portokalli, 11 Maj 2014 - Burgu dhe Xhemi (Hekri eshte fejuar) MP3

  Tags: top channel albania, portokalli, Burgu dhe Xhemi, Hekri eshte fejuar