Shkumbin Ismaili Download

Loading...
 • Shkumbin Ismaili ft.Poni - Nuk ta fal (Official Video)

  Shkumbin Ismaili ft.Poni - Nuk ta fal (Official Video) MP3

  https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial https://instagram.com/shkumbinismailiofficial https://itunes.apple.com/us/album/nuk-ta-fal-feat.

  Tags: Official, Albania, Music (TV Genre), Kosovo, Lyrics, Feat, shkumbin, ismaili, poni, nuk ta fal, bindem, ora 12, new, 2015, shqip, muzik, music, Shqiperia, ti largohesh, jeta ime, shkumbinismajli, mos me akuzo, te kam yll bote

 • Shkumbin Ismaili - Lutem

  Shkumbin Ismaili - Lutem MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/lutem-single/id918270981 Deezer : http://www.deezer.com/album/8632320 Facebook ...

  Tags: Shkumbin Ismaili, lutem, bindem, ndoshta gabova, mos me akuzo, omnia media, onair, ti largohesh, jeta ime, new 2013 2014, shkumbin ismajli, albania, music, omniamedia, asnjeher, asgje nuk shkon, nuk ta fal, asnjehere, balada, shqip, tetova, kosova, shqiperia, muzik, hit, a me ke thene ti vete, vargjet e fundit, ditet pa ty, shqiperi nena ime, shkumbin, e bukura ime, ti nuk me kupton, asnje lule smbet nga vera

 • Shkumbin Ismaili-Ndoshta Gabova

  Shkumbin Ismaili-Ndoshta Gabova MP3

  Shkarko ne iTunes : https://itunes.apple.com/us/album/bindem/id91827399 Facebook:https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial Music & Lyrics ...

  Tags: Shkumbin, ismaili, bukura, ime, vargjet, fundit, bindem, cmallem, music, love, world, new, star, best, rock, roll, movie, everything, estrada, shqip, albania, tetova, kush, je, ti, teprove, te, kam, yll, bote, largohesh, whats, my, name, tonight, your, number, turn, valle, right, music with onscreen lyrics, left, wrong, song, full, hand, album, going, Film, Rights, Purse, Pick, Handed, Again, Music, Music With Onscreen Lyrics, onair, on, air, 20120926, Omnia, OmniaMedia

 • Shkumbin Ismaili - Dikur (Official Video)

  Shkumbin Ismaili - Dikur (Official Video) MP3

  https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial https://instagram.com/shkumbinismailiofficial Shkarko ne iTunes ...

  Tags: Shkumbin Ismaili, Dikur, 2014, new, Music Video (TV Genre), mos me akuzo, bindem, ndoshta gabova, omniamedia, onairfm, e bukura ime, ti largohesh, jeta ime, a me ke thene ti vete, shkumbim ismaili, nuk ta fal, ditet pa ty, lamtumire, asnjehere, asgje nuk shkon, shkumbin ismajli, shkurt dhe shqip, vargjet e fundit, albania, kosova, prishtina, tirana, shqip, muzik, music, hit, tetova, balada

 • Shkumbin Ismaili - Mos me akuzo (Official Video)

  Shkumbin Ismaili - Mos me akuzo (Official Video) MP3

  Shkarko ne iTunes : https://itunes.apple.com/us/album/mos-me-akuzo-single/id918272307 Facebook : https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial ...

  Tags: Mos me akuzo new 2013 music video, music video, new 2013, shkumbin ismaili, Official, Albania, Lyrics, Kosovo, Song, New, shkumbim ismaili, shkumbin ismajli, shkumbim ismajli, Omnia, OmniaMedia, ndoshta gabova, ti largohesh, jeta ime, nuk ta fal, hit, balada, a me ke thene ti vete, shqip, kosova, albania, shqiptar, tetova, tirana, prishtina, vargjet e fundit, asnjehere, asgje nuk shkon, ditet pa ty, lutem, bindem, muzik, music, brand

 • Shkumbin Ismaili - Ora 12

  Shkumbin Ismaili - Ora 12 MP3

  Shkarko ne iTunes : https://itunes.apple.com/us/album/ora-12-single/id944272792 Music & Lyrics : Shkumbin Ismaili Faqja zyrtare ne Facebook ...

  Tags: Shkumbin ismaili, ora 12, new, 2014, song, albania, balada, bindem, ndoshta gabova, ti largohesh, mos me akuzo, jeta ime, asgje nuk shkon, e bukura ime, lutem, shkumbin, ismaili, onairfm, live, kosova, tetova, Album, music, lyrics, ora, 12, nuk ta fal, a me ke thene ti vete, shqip, tirana, tradita, shqiptare, shkumbin ismajli

 • Gold AG ft. Shkumbin Ismaili - Lamtumire (Official Music Video)

  Gold AG ft. Shkumbin Ismaili - Lamtumire (Official Music Video) MP3

  [email protected]: https://facebook.com/GoldAG.Legend [email protected]: http://instagram.com/arianagushi1986 [email protected]: http://anani-ag.com/

  Tags: telephone, shkumbin, Onair, lamtumire, ismaili, official, air, new, urban, oficial, OmniaMedia, music, album, onairmusic2015, graphics, onair, gold, urbangraphics, gadgets, electric, ag, 2012, 20120926, ne, 2011, shqip, Omnia, on, ismajli

 • Shkumbin Ismaili - Asgjë nuk shkon

  Shkumbin Ismaili - Asgjë nuk shkon MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/shkurt-dhe-shqip/id918273876 Faqja zyrtare ne Facebook ...

  Tags: Shkumbin, Ismaili, Asgje, nuk, shkon, Omnia, OmniaMedia, bindem, ti largohesh, jeta ime, mos me akuzo, e bukura ime, shkumbinismaili, ora 12, nuk ta fal, a me ke thene ti vete, asnjehere, e teprove, vargjet e fundit, ndoshta gabova, shqip, muzik, music, albania, albanian, kosova, prishtina, tirana, lutem

 • Shkumbin Ismaili - Shkurt dhe Shqip

  Shkumbin Ismaili - Shkurt dhe Shqip MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/shkurt-dhe-shqip/id918273876 Deezer : http://www.deezer.com/album/8632320 Faqja zyrtare ne ...

  Tags: Shkumbin, Ismaili, Shkurt, dhe, Shqip, Omnia, OmniaMedia

 • Shkumbin Ismaili - E bukura ime

  Shkumbin Ismaili - E bukura ime MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/bindem/id918273992 Faqja zyrtare ne Facebook : https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial ...

  Tags: Shkumbin, Ismaili-E, Bukura, Ime, onair, shqip, on, air, music, 20120926, Omnia, OmniaMedia

 • Shkumbin Ismaili - Ti largohesh (Jeta ime)

  Shkumbin Ismaili - Ti largohesh (Jeta ime) MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/bindem/id918273992 Faqja zyrtare ne Facebook : https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial E ...

  Tags: Shkumbin, ismaili, bukura, ime, vargjet, fundit, bindem, cmallem, music, love, world, new, star, best, rock, roll, movie, everything, estrada, shqip, albania, tetova, kush, je, ti, teprove, te, kam, yll, bote, largohesh, Live Music, Music, onair, on, air, 20120926, Omnia, OmniaMedia, Shkumbin ismajli, ti largohesh, jeta ime, shkumbim ismaili, e gjith jeta ime, me pat qene nje peng, por un veq nje gje e di, tash sme mban me heshtja dot

 • Shkumbin Ismaili - Shqiperi nena ime (Official Video 2014)

  Shkumbin Ismaili - Shqiperi nena ime (Official Video 2014) MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/shqiperi-nena-ime-single/id918271701 Facebook : https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial ...

  Tags: Official, Albania (Country), Lyrics, Shkumbin Ismaili, shqiperi, nena, ime, bindem, mos me akuzo, a me ke thene ti vete, shkurt dhe shqip, shqiperia, albania, kosova, tetova, ndoshta gabova, ti largohesh, jeta ime, lutem, te kam yll bote, cauca tetoves, vargjet e fundit, e bukura ime, asnjehere, asgje nuk shkon, lamtumire, nuk ta fal, shqip, muzik, music, tirana, prishtina

 • Shkumbin Ismaili-Ditet pa ty (me tekst)

  Shkumbin Ismaili-Ditet pa ty (me tekst) MP3

  Faqja zyrtare ne Facebook : http://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial.

  Tags: Shkumbin, Ismaili-Ditet, pa, ty, (me, tekst)

 • Shkumbin Ismaili - Ndoshta Gabova (Video)

  Shkumbin Ismaili - Ndoshta Gabova (Video) MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/bindem/id918273992 Faqja zyrtare ne Facebook : https://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial ...

  Tags: bindem, albumi, 2010, tetova, muzik, shqip, muzika, melody, tirana, albania, shqiperia, estrada, world, ndoshta, gabova, cargjet, fundit, jeta, ime, bukura, top, fest, chanel, love, bon, jovi, metallica, enrique, Albumi, albanian, song, luan, bexheti, eliza, dushku, kosova, hollywood, onair, music, on, air, 20120926, Kosovo, Omnia, OmniaMedia

 • Shkumbin Ismaili-Ti nuk me kupton [me tekst]

  Shkumbin Ismaili-Ti nuk me kupton [me tekst] MP3

  Faqja zyrtare ne Facebook : http://www.facebook.com/shkumbinismailiOfficial.

  Tags: Shkumbin, Ismaili-Ti, nuk, me, kupton(Lyrics), music, music with onscreen lyrics

 • Shkumbin Ismaili - Cmallem

  Shkumbin Ismaili - Cmallem MP3

  Kanga ma e re e Shkumbin Ismjalit me spot Kam dasht me di ku je ti.

  Tags: Shkumbin, Ismaili, Cmallem

 • Shkumbin Ismaili ft Ton Voka-Mbete nje kujtim

  Shkumbin Ismaili ft Ton Voka-Mbete nje kujtim MP3

  Shkarko ne iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/shkurt-dhe-shqip/id918273876 Deezer : http://www.deezer.com/album/8632320 Faqja zyrtare ne ...

  Tags: Shkumbin, Ismaili, 2010, mbete, nje, kujtim, bindem, ton, voka, hit, new, best, world, music, ndoshta, gabova, ditet, pa, ty, ti, largohesh, Music, onair, shqip, on, air, 20120926, Omnia, OmniaMedia

 • Shkumbin Ismaili - Mos me akuzo (VideoLyrics Unofficial)

  Shkumbin Ismaili - Mos me akuzo (VideoLyrics Unofficial) MP3

  Artist:Shkumbin Ismaili Song:Mos me akuzo Video:Selim Adili facebook: fb.com/itsSeliim instagram: @selimadili.

  Tags: Shkumbin (River), Religion (TV Genre), Pop Music (Musical Genre), RnB, Denmark (Country), Albania (Country), United States Of America (Country), AllMusic (Website), Musician (Profession), Music Video (TV Genre), Music Download (Software Genre), Music Canada (Nonprofit Organization), Music (TV Genre), Design (Industry), Designer (Profession), Studio (Literature Subject)

 • Shkumbim Ismaili - Bindem

  Shkumbim Ismaili - Bindem MP3

  Tags: 2012, album, shqip, official, ne, on, 20120926, music, oficial, Capture25, telephone, OmniaMedia, onairmusic, 2011, air, gadgets, new, onairmusic2015, electric, onair, Omnia