Vllezrit Lleshi

Loading...
 • Vellezerit Lleshi - Rahat qesh pa u martue

  Vellezerit Lleshi - Rahat qesh pa u martue MP3

  Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

  Tags: onair, shqip, Omnia, OmniaMedia

 • Vellezerit LLeshi Celulari

  Vellezerit LLeshi Celulari MP3

  Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.
 • 01 Vllezrit Lleshi Facebook

  01 Vllezrit Lleshi Facebook MP3

  https://www.facebook.com/ProduksioniMuzikorArdi?fref=ts.

  Tags: onairmusic2015, onair, Omnia, Vllezrit, ardi production, ardi, shqip, Facebook, 01, Lleshi, onairmusic, OmniaMedia, produksioni

 • Vllezrit Lleshi-Tri Kunatat

  Vllezrit Lleshi-Tri Kunatat MP3

  https://www.facebook.com/ProduksioniMuzikorArdi?fref=ts.

  Tags: Vllezrit, OmniaMedia, ardi production, shqip, onairmusic2015, Kunatat, onairmusic, produksioni, ardi, Omnia, 08, Lleshi, Tri, onair

 • Stop - Vellezerit Lleshi “ia kendojne” Rames serish pas gjobes! (03 mars 2016)

  Stop - Vellezerit Lleshi “ia kendojne” Rames serish pas gjobes! (03 mars 2016) MP3

  stop.tvklan.al Nje emision satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. E hene - E premte ora 20:05 @ Tvklan & KlanHD.

  Tags: tv klan, televizioni klan, klanhd, saimir kodra, gentian zenelaj, stop

 • Vellezerit LLeshi Jena ba si Gjermania

  Vellezerit LLeshi Jena ba si Gjermania MP3

  Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.
 • Kenge Per Edi Ramen nga vllezrit Lleshi

  Kenge Per Edi Ramen nga vllezrit Lleshi MP3

 • Vellezerit LLeshi Politika

  Vellezerit LLeshi Politika MP3

  Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.
 • Vellezerit LLeshi - Vdekja e nuses (Official Song)

  Vellezerit LLeshi - Vdekja e nuses (Official Song) MP3

  http://www.facebook.com/produksionimelosi.

  Tags: TRANSFER, ONAIR, Kastrati, Omnia, MUSIC, MUZIKE, OmniaMedia, Shqip, Melosi

 • Vellezerit Lleshi-Gruja Mire

  Vellezerit Lleshi-Gruja Mire MP3

 • Vllezrit Lleshi-Kandidati

  Vllezrit Lleshi-Kandidati MP3

  https://www.facebook.com/ProduksioniMuzikorArdi?fref=ts.

  Tags: onair, 05, onairmusic, Lleshi, ardi production, Omnia, onairmusic2015, Kandidati, OmniaMedia, ardi, produksioni, shqip, Vllezrit

 • 03 Vllezrit Lleshi BigBrother

  03 Vllezrit Lleshi BigBrother MP3

  https://www.facebook.com/ProduksioniMuzikorArdi?fref=ts.

  Tags: onair, shqip, ardi production, Lleshi, Vllezrit, onairmusic, ardi, 03, OmniaMedia, Omnia, produksioni, onairmusic2015, BigBrother

 • Vllezrit Lleshi-Gozhda e nasradinit

  Vllezrit Lleshi-Gozhda e nasradinit MP3

  https://www.facebook.com/ProduksioniMuzikorArdi?fref=ts.

  Tags: produksioni, 10, Gozhda, onairmusic, nasradinit, ardi, onairmusic2015, OmniaMedia, Omnia, ardi production, Lleshi, onair, Vllezrit, shqip

 • Vllezrit Lleshi-Derri i derrit

  Vllezrit Lleshi-Derri i derrit MP3

  https://www.facebook.com/ProduksioniMuzikorArdi?fref=ts.

  Tags: ardi, Vllezrit, ardi production, Derri, onair, onairmusic, Lleshi, produksioni, OmniaMedia, Omnia, onairmusic2015, 09, derrit, shqip

 • Vllezrit Lleshi-Isuf Aga

  Vllezrit Lleshi-Isuf Aga MP3

  https://www.facebook.com/ProduksioniMuzikorArdi?fref=ts.

  Tags: 13, Omnia, ardi production, Lleshi, Vllezrit, Isuf, shqip, produksioni, OmniaMedia, Aga, onairmusic, ardi, onair, onairmusic2015

 • Elizabeta Marku @ Vll.LLeshi   SHkodra jone

  Elizabeta Marku @ Vll.LLeshi SHkodra jone MP3

  Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane tex.Fran Laska.
 • Vellezerit Lleshi - Puntori e dembeli

  Vellezerit Lleshi - Puntori e dembeli MP3

 • Porosia e nanes Zef Bega Vllezrit Lleshi

  Porosia e nanes Zef Bega Vllezrit Lleshi MP3