Vllezrit Qetaj Qorr Ilazi

Loading...
 • Vllezerit QETAJ - QORR ILAZI

  Vllezerit QETAJ - QORR ILAZI MP3

  http://www.facebook.com/produksionimelosi.

  Tags: Melosi, ONAIR, Vllezerit QETAJ, TRANSFER, Omnia, OmniaMedia, MUZIKE, MUSIC, Shqip, Kastrati

 • Vellezerit Qetaj - Qorr Ilazi

  Vellezerit Qetaj - Qorr Ilazi MP3

  Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.

  Tags: Produksioni, Kola

 • Vllezrit Qetaj - Qorr Ilazi (komplet kenga)

  Vllezrit Qetaj - Qorr Ilazi (komplet kenga) MP3

  Tags: Vllezrit, Qetaj, Qorr, Ilazi, komplet, kenga

 • Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi

  Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi MP3

  Tags: Qorr, Ilazi, Qetaj, Amerik

 • 1/2 VLL.QETAJ - QORR ILAZI (zjarr zjarr i japin)

  1/2 VLL.QETAJ - QORR ILAZI (zjarr zjarr i japin) MP3

  MUZIKA FOLKLORIKE(NE MIRUSHE)

  Tags: onairmusic2015, ALBANIAN, KOSOVAR, SHQIP, KOSOVA, SHQIPTAR, onairmusic

 • Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi dhe Ali Pasha Ne Amerike 2016

  Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi dhe Ali Pasha Ne Amerike 2016 MP3

 • Vellezerit Qetaj 2013 ne Berlin Qorr Ilazi

  Vellezerit Qetaj 2013 ne Berlin Qorr Ilazi MP3

 • VLL.QETAJ - QORR ILAZIT (komplet)

  VLL.QETAJ - QORR ILAZIT (komplet) MP3

  NE DARSMEN E VLLAUT MUZIKA FOLKLORIKE.

  Tags: KOSOVA, SHQIPTAR, onairmusic, KOSOVAR, SHQIP, onairmusic2015, ALBANIAN

 • Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi shum fort 2014

  Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi shum fort 2014 MP3

  Tags: Musician (Profession)

 • Vllezrit Qetaj - Kanga Qorr Ilazi

  Vllezrit Qetaj - Kanga Qorr Ilazi MP3

  Tags: Vllaznit, Qetaj, Qorr, Ilazi

 • Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi

  Vellezerit Qetaj Qorr Ilazi MP3

  Tags: onairmusic2015

 • 2/2 VLL.QETAJ - QORR ILAZIT(kalle kalle)

  2/2 VLL.QETAJ - QORR ILAZIT(kalle kalle) MP3

  MUZIKA FOLKLORIKE(NE MIRUSHE)

  Tags: ALBANIAN, KOSOVAR, SHQIP, SHQIPTAR, onairmusic2015, onairmusic, KOSOVA

 • Vllezrit Çetaj Qorr ilazi

  Vllezrit Çetaj Qorr ilazi MP3

  Basrillapi.
 • Xhemajl e Brahim QETAJ-QORR ILAZI

  Xhemajl e Brahim QETAJ-QORR ILAZI MP3

  kenduar me 04 korrik 2009.

  Tags: onairmusic2015, onairmusic, folk

 • Vllezerit Bajra - Selman Kadrija

  Vllezerit Bajra - Selman Kadrija MP3

  Të gjitha të drejtat e rezervuara : PM Donjeta.

  Tags: onairmusic, onairmusic2015

 • Vellezerit Gashi - Kenga e Zagrebit

  Vellezerit Gashi - Kenga e Zagrebit MP3

  Faqja në FACEBOOK | http://www.facebook.com/produksioni.kola Publishing : Produksioni Kola All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce.

  Tags: Produksioni, Kola