Zagart Ne Shitje

Loading...
 • GJUETIJA AFRIM QARRI ZAGART NE SHITJE 044-342-191

  GJUETIJA AFRIM QARRI ZAGART NE SHITJE 044-342-191 MP3

  GJUETIJA.

  Tags: QARR

 • Zagart e Shukri Kqikut, Shiten !

  Zagart e Shukri Kqikut, Shiten ! MP3

  Shiten zagart nga Shukri Kqiku nga Gjilani nr. kontaktus 044-281-706 Gjuetaret e Kosoves Zagart ne gjueti zagart gjuetaret e kosoves shukri kqiku gjuetart ...
 • Zagar Lepuri Posavc  Te Andit Dhe EnDit

  Zagar Lepuri Posavc Te Andit Dhe EnDit MP3

 • zagart e nazmis ne leper 10.01.2015

  zagart e nazmis ne leper 10.01.2015 MP3

  zagart e nazmis tu e njek leprin 10.01.2015.
 • Zagart e iladinit ne leper(1)

  Zagart e iladinit ne leper(1) MP3

 • Zagart e Seidit ne Bujanoc

  Zagart e Seidit ne Bujanoc MP3

  Tu i msu me zon Leprin.
 • Gjyetia e lepurit ne Bllac

  Gjyetia e lepurit ne Bllac MP3

 • zagart e lulit butofc 001 ne leper

  zagart e lulit butofc 001 ne leper MP3

  Tags: 001

 • Zagart e Shaban Bozhlanit ne Vushtrri

  Zagart e Shaban Bozhlanit ne Vushtrri MP3

  Zagart e Shaban Bozhlanit.

  Tags: Zagart, Shaban, Bozhlanit

 • Zagart e jetonit.wmv

  Zagart e jetonit.wmv MP3

  JETONI ME SHOQNI NE GJAH.

  Tags: Zagart, dhe, trengjyrshat

 • Gjuetia Derri i Eger dhe Zagart

  Gjuetia Derri i Eger dhe Zagart MP3

  Gjuetia Derri i Eger dhe Zagart.

  Tags: Derri i Eger dhe Zagaret, Derri, Zagari, Gjuetia, 2012

 • Zagart e Reshat Mjekiqit

  Zagart e Reshat Mjekiqit MP3

  zagart.
 • zagart e kosoves ne derr

  zagart e kosoves ne derr MP3

  zagart e kosoves ne derr.

  Tags: zagart e kosoves ne derr, derri

 • Zagart ujku i vrar ne kosov

  Zagart ujku i vrar ne kosov MP3

  Zagart ujku i vrar ne kosov.

  Tags: Zagart ujku i vrar ne kosov, ujku, zagart

 • Zagart ne thi Xheki me Kiten

  Zagart ne thi Xheki me Kiten MP3

  Trening Hunt.

  Tags: Zagart

 • Zagart e Shpendit 2015

  Zagart e Shpendit 2015 MP3

  Per ma shum shikoni ne kete link: https://www.youtube.com/watch?v=gFPCQt8X0Io . Ju luem shperndajeni kete vide dhe bjeni Like. Ju Faliminderit.
 • Zagart Ne Derr Te Eger

  Zagart Ne Derr Te Eger MP3

  trajnimi zagareve ne gater .

  Tags: trajnimi, i, zagareve, me, derin, e, eger

 • zagart ne kater

  zagart ne kater MP3

  2010.

  Tags: 00

 • Zagart e Lutes ne gjueti 1

  Zagart e Lutes ne gjueti 1 MP3

  Zagart e Lutes ne gjueti 1 tu e lyp leprin QAPI.

  Tags: 1